måndag 14 juni 2010

Måndag



Dom här fina kom på posten till Neo idag, lr ja inte hela tofflorna men figurerna på =) Tofflorna fick Neo av sin farfar Lasse när han och farmor Åsa hade varit i ullared, men idag kom det lite extra till dom, Neo blir ju tio månader imon så det var en lite för tidig men fin present, tack tack!

I helgen var det landsbygdensdag här i byn, jättetrevligt, massor med aktiviteter för både stora och små. Vi hade våra fina vänner familjen Thorell/Aleborg på besök och jag tror att dom hade minst lika trevligt som oss. På kvällen gick vi bort till campingen för att äta av deras goda buffé, den var verkligen god precis som alla andra kvällar, men stackars Neo fick så jobbigt med sin astma så han bara skrek och grät större delen av tiden vi var där. Så jag, Jessie och barnen travade hemmåt medans grabbarna grus stannade kvar och drack jäger och tequila, haha... Tack älskade vänner för ännu en fantastisk helg tillsammans med er, vi är så glada att vi har er!

Idag har vi varit på BVC med vår lilla grinolle, gick hur bra som helst och när vi var där så skötte han sig faktiskt riktigt bra. Nu väger våra stora kille: 8825 gram och är 73 centimeter lång. Han klarade besiktningen med glans så vi får fortsätta som vanligt tills nästa gång, hihi.

Den där jäklans astman bara bråkar med honom hela tiden, vi han sänka hans dos i en vecka ungefär innan han åkte på en ny bacill så nu får vi köra för fullt igen. Tycker så synd om honom när han håller på och hostar och snorar hela tiden, det är ju såklart mest påfrestande för honom, men jag kan tala om att det tar mycket på våra krafter oxå eftersom han inte sover ordentligt och vill vara mycket i famnen och skriker och har sig. Oftast är det bara jag som duger när han inte är riktigt pigg så Tobias har inte alltid så mycket att komma med, tråkigt för honom och jobbigt för mig, men förhoppningsvis ska medicinen börja hjälpa snart så att han blir piggare och gladare igen.



Så här fin var Neo på landsbygdensdag när han lyssnade på Underlifvens =)



Diskmaskinen är rolig minsann =)

Ha det så bra allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet spår efter dej...