onsdag 11 augusti 2010

Onsdag

Hej på er alla sötnötar =)

Ikväll har jag och min fina fästman varit på föräldramöte, ojojoj vad vuxen man känner sig nu, hihi =) Neo har ju redan börjat sin inskolning på dagis och eftersom mamma jobbar där så har vi ju ganska bra koll på hur det fungerar men självklart ville vi gå på mötet som alla andra, roligt att träffa och prata med dom andra föräldrarna. Idag har Neo sovit på dagis för första gången, han hade nog tyckt att det var lite konstigt så det hade slutat med att han somnade i Cissis famn, men vad gör väl det. Han sov bara i 45 minuter, men vi tycker ju det var helt fantastiskt att han somnade överhuvudtaget.

Efter dagis åkte jag och Neo in till stan för att handla, behövs ju en del till hans kalas, helt sjuuuukt att han fyller 1 år på söndag, men skojj ska det bli. På torsdag kommer det 12 kompisar med föräldrar på kalas till honom, då blir det fullt hus vill jag lova. Men såklart roligt att så många vill komma, han har många kompisar vår lille prins. När vi kom hem bakade vi pizzabullar som vi ska bjuda på på söndag när släkten kommer. Neo var väldigt hjälpsam men det han tyckte var roligast var att köra med hushållsassistenten och sen att äta pizzabullar såklart =)

När vi skulle på föräldramöte fick morfar rycka in och vara barnvakt eftersom det var mormor som höll i föräldramötet =) Eftersom lillskrutten bara hade sovit 45 minuter på dan så var han jättetrött så vid halv 7 kunde morfar inte hålla honom vaken längre och sen hade det visst tagit 10 sekunder innan han sov, lilla tröttfisen =)

Nu blir det en kopp the och en delicatoboll med min älskling, imorgon blir det 1 årskontroll på BVC och sen blir det dagis, wiiieeehooo!

Kram på er



Jag och Neo tog en tur in till Eksjö stad igår för att hylla Niklas Hjalmarsson, frågan är ju om man nångång mer i sitt liv kommer få vara med om att denna åtråvärda bluckla kommer till Eksjö, knappast. Ja såvida han inte går och vinner en gång till förstås =)



Neo tyckte det var jättespännande att gå omkring på torget och när alla applåderade så sken han som en sol, trodde säkert att alla klappade åt honom, haha...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet spår efter dej...