måndag 10 augusti 2009

Sol sol underbara sol


Hej på er alla kära!
Nu blev det visst sådär långt mellan inläggen igen, blir så svårt att veta var man ska börja då...
I fredags var jag på kontroll hos barnmorskan, allt såg jättebra ut, vi hade vuxit en centimeter till och till min stora glädje är min lilla skrutt nu fixerad och har sjunkit långt ner, så nu är han redo för att komma ut... Oj oj vad vi längtar, tänk om ett par veckor har vi vår lilla skatt här, helt underbart.
På eftermiddagen åkte vi ut till Slättefall för att hämta hem lilla Nisse, åh han är ju bara så ljuvlig... Han är världens gosigaste o det bästa han vet är att få krypa riktigt nära, gärna vid halsen, o sova där... Vilken motor han har i sin lilla mage, spinner som bara den, ibland spinner han till o med när han ligger för sig själv o sover, tokiga kissen, hihi...
Vid 5 kom Madde och Jocke o hämtade mig, vi tjejer var nämligen bjudna hem till fiiina Mikaela på lite tjejkväll, hur mysigt som helst o jag blev så avundsjuk på deras mysiga lilla hus, vill ju också ha ett hus. Men men man får ta en sak i taget. Vi satt ute på deras altan och pratade om allt möjligt, är så otroligt glad att jag har så fina vänner, ni är bäst!
I lördags tog jag det lugnt, tog en tur med mamma bort till movänta och solade o badade en sväng, underbart... Var länge sen vi var borta i movänta, åh andra sidan har det ju inte heller varit väder för att vara där, hur som helst var det skönt...
På kvällen var det dags att bege sig hem till Madde och Jocke, där skulle det nämligen vara lite födelsedagsfest... Jätteroligt att träffa alla tjejer med sina respektive och oj oj oj så god mat vi blev bjudna på. Grillad kyckling, hemmagjord potatissallad, grönsallad, bearnaisesås, bröd och kall sås, mums mums... Var ju tvungen att göra en liten tur hem efter maten, tänk vad bra det är att ha sina föräldrar så nära... När jag kom tillbaka igen blev det mer tjejsnack o sen bjöds det på jättegod bärpaj, tack underbara ni för allt gott o det trevliga sällskapet.
Söndagen var även den lugn, jag tog mig ännu en cykeltur på morgonen, men bebis verkade inte bry sig nåt nämnvärt om det, fick väl ett par sammandragningar men mycket mer var det inte... Men jag har haft lite molande värk i magen ett par dagar nu, så vi får väl se vad som händer, nångång måste han ju komma ut, eller? Tog med mamma o pappa till movänta en stund, vi hade jättemysigt... Blev inget badande men det var härligt att bara sitta där i solen och prata... Man träffar ju alltid massa folk man känner när man åker bort dit, så det var riktigt trevligt.
När vi kom hem från stranden ringde jag till tobias, tänkte försöka få ur honom hur han har tänkt sig med veckan som kommer. Enda beskedet jag fått är ju att han kanske kommer på måndag eller tisdag, jag blir ju så fruktansvärt rastlös när jag inte har något att göra så det skulle verkligen vara trevligt med lite besök, mysigt också för den delen ;) Han skulle diska o sen skulle han hjälpa sina föräldrar med datorn, jag försökte nämligen få honom att komma redan idag, han sa bara att han skulle höra av sig o fundera på det. Men tiden gick o jag hörde inget så jag passade på att lägga mig o vila lite, ihopp om att tiden skulle gå framåt. Vid 6-tiden skickade jag ett sms o frågade om hanhade bestämt sig men då sa han att han behövde en liten stund till... Blev lite fundersam när han skrev så, men jag ville inte hoppas på nåt i onödan, man blir ju så besviken om det inte blir som man hoppats. Sen bakade jag den där goda apelsinchokladkakan för att få tiden att gå ytterligare lite... Sen fick jag ytterligare ett sms av Tobias, endast innehållande en smilegubbe, började ju ana lite ugglor i mossen men jag ville inte hoppas på för mycket. Kom en liten regnskur så jag o mamma fick vänta med att gå ut med Ebba men när regnet slutade gick vi ut. Då fick jag ännu ett sms där han frågade vad jag gjorde, svarade att jag var ute och gick med mamma och undrade vad han gjorde, han svarade att han inte gjorde så mycket. Ett par sekunder senare ser jag hur en vinröd saab svänger in i hult och när den kommer närmre börjar lamporna blinka mot mig o mamma... O där kom Tobias, han hade alltså planerat att överraska mig och det kan jag ju lova att jag blev, samtidigt som jag misstänkt att det var så han tänkte göra så blev jag ju ändå överraskad att han bara dök upp...
Vi hade en jättemysig kväll och det var så skönt att slippa gå o lägga sig själv... Tänk vad härligt det kan vara att få vara två, njuter i fulla drag, för vi vet ju att det inte vara så länge... När som helst kan ju vår lilla Gråben välja att titta ut och då blir vi ju helt plötsligt tre istället för två, åh vad jag längtar!
Kom ut nu älskade Gråben, vi håller på att bli tokiga här nu, har ju väntat på dig hur länge som helst och nu när det är så nära känns varje sekund som en evighet. Vi ska visa dig varje sekund hur mycket vi älskar dig och hur glada vi är att du är just vår unge... Heja heja Gråben!
Kram på er

2 kommentarer:

Lämna gärna ett litet spår efter dej...