fredag 21 januari 2011

Fredag

Freeeeeedag! Idag blir det fredagsmys, hemmagjord pizza med massa gott på, chips o dip, ostbågar till Neo o en bra film ja you name it! Tyvärr slutar ju inte Tobias förens 16.30, alltså den tiden han brukar sluta alla andra dagar i veckan, men fredagar brukar han sluta redan vid 11.30, lite surt men vad gör man... Tror det kommer bli mysigt iafl, vi får ju bara vänta lite längre innan vi börjar med myset =)

Ifall någon undrar så har farfar och hans kompis varit här nu, jag kan ju säga så här; vi hade inte klarat av att fixa det själva, så våra försök att att peta lite i avloppet med en diskborste var helt onödiga. Martin som farfars kompis heter hade med sig en maskin som han använde sig av, typ med en vajer (stavas?) lr fjäder typ som han stoppade ner i avloppet och sen körde den runt där i en massa, den var visst 15 meter lång så den nådde ju en bra bit... Dock trodde han inte att problemet satt inne i huset utan ute i trädgården, kanske har det vuxit in en rot lr nåt i avloppet, så han tyckte att vi skulle be någon med en större (jättestor) maskin komma ut och spola ordentligt i rensluckan så skulle det nog ordna till sig trodde han. Men halleluja, nu svämmar det iafl inte över längre, så lite nytta gjorde det ju!!!! Det hörde visst ihop med både toaletten, duschen och vaskarna, för när man spolade här uppe så svämmade det över lite där nere... Så nu fungerar det, peppar peppar.

Idag mår jag riktigt riktigt illa, trodde inte att det kunde bli värre, men tydligen, men det är väl bara att vänja sig. Några fler barn blir det inte i den här familjen iafl, vill Tobias ha fler får han hitta nån annan att skaffa dom med... Efter Myran så har vi gjort vårt för Sveriges befolkning, även om det inte räknas som att vi tillfört nåt. Fick nämligen lära mig i skolan för ett tag sen att det bara är när det föds flickor som det räknas, men det är först andra flickan som räknas, för första flickan ersätter bara mamman. För tydligen, lr ja det är väl ingen nyhet, så är det vi kvinnor som gör att befolkningen ökar, men hallå männen behövs väl oxå? Jag har då inte gjort nåt av våra barn själv... Så antingen ska man alltså få två barn och då två flickor för att öka befolkningen, eller fler än två, då kan det vara okej med en pojk oxå, så om Myran visar sig vara en flicka så har vi inte ökat befolkningen utan bara ersatt mig och Tobias och blir det en pojk så vet jag inte riktigt hur det blir.

Ja ja det blev visst en liten avstickare där, haha! Nu ska jag vila lite och sen ska jag hämta hem Neo från dagis, stora killen skulle få vara i gympasalen och leka idag, det tyckte han säkert var jätteroligt med tanke på att han har hoppat små grodorna sen vi dansade ut julen förra helgen. Sötnöt!

Har skurat som en liten gris i källaren för att försöka få bort allt skräp från avloppet, hua... Luktar ju inte hallon direkt...

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet spår efter dej...