onsdag 3 augusti 2011

Utflyktsdag

Japp, idag har vi varit på utflykt tillsammans med Miranda, Calle och Molly, mysigt värre... Vi började med ett besök i Bullerbyn, vi tyckte inte att det var så mycket att ha så vi drog vidare till Västervik där vi shoppade lite, tittade på båtarna och åt god mat i hamnen, lekte i en lekpark och köpte glass. På vägen hem stannade vi till på karamellkokeriet i mariannelund och köpte lite gottigt godis ;)

Nu sover Neo gott efter en dag full av äventyr och bus, han verkade nöjd med dagen fast han pratade hela vägen till Bullerbyn om att han skulle åka till Åland och kolla på elefanter ;)

Imorgon ska vi åka till Uppvidinge för att kolla på en "tältvagn", är typ som ett mellanting mellan tält och husvagn... Verkar jättemysigt, även om vi kommer få hålla oss till att campa på trädgården i år med tanke på hur läget är... Så vi hoppas såklart att den är i bra skick och fräsch för då slår vi nog till direkt om jag känner min man rätt!

BB-väskan är packad och klar, man kan ju alltid inbilla sig att all molande värk och det lugnare tempot på Lilla O betyder att det snart är nåt på G... Säkert bara önsketänkande men ändå, nu är vi redo iaflk! Vi har gjort gipsavgjutning av magen så den ska vara fotograferas sen är allt på "att-göra-listan" gjort ;) Kom ut nu lilla hjärtat, vi längtar sååå efter att få träffa dej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet spår efter dej...